A kávé illata, avagy egy átlagos kávéínyenc evolúciója II.

Ajajajajajjjjj! Kezdhetem sopánkodással? Jó.

Nem könnyű mostanság a kávéról blogot írni. Állandóan csapkodni kell a kezem, hogy ne az “Egér a Marson” trilógia (egy használt kávéGÉP szerelése) folytatását klimpírozza a billentyűzeten. Tudom, meg volt a befejező rész. De rettenetes a kísértés/késztetés, hogy megszülessen a 4.. Tessék? Hogy az Rocky-ból is harmatgyenge volt?

Nyugi! Mindjárt a lényegre térek. Read more..

A kávé illata, avagy egy átlagos kávéínyenc evolúciója

Húszas éveim végéig voltaképp nem ittam kávét egyáltalán. Kölökként szüleim aranyszegélyes presszókávés üvegpohárkájából kanalaztam ki a kávézaccba ragadt kristálycukor-maradványt. Ennyi.

 

nosztalgikus érzések

 

Read more..

Egér a Marson III.

 

Őrület, hogy ilyen mosolygósan bírja a Marson (!!!), pedig már jó ideje küzd az elemekkel…..

Én is mosolygósabb lettem, mivel – hála a bontás során készített fotódokumentációnak – egészen tempósan lehetett haladni az összeszereléssel. Hármaska is kooperált, nyugodtan ügyködhettem.

Read more..

Egér a Marson II.

egyszál magában

Hol is tartottam? Ja igen, az előző részben leírtam, hogyan jutottam egy félórásra tervezett kávégép-nagytakarítástól egy alkatrészeire bontott felismerhetetlen szerkezetig. A helyzet nem volt túl rózsás, de 3 dolog bizakodásra adott adott okot:

Read more..

Egér a Marson I.

Túl azon, hogy életem első blogját írom, komoly fába vágtam a fejszémet múlt héten. A vaterán kattintottam magamnak egy gyönyörű, 50 kg-os, huszonéves, hosszúlábú, Read more..

Olympia Express logo

A weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy részletesebb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük kattintson: Elfogadás | Adatvédelmi részletek