Egér a Marson III.

 

Őrület, hogy ilyen mosolygósan bírja a Marson (!!!), pedig már jó ideje küzd az elemekkel…..

Én is mosolygósabb lettem, mivel – hála a bontás során készített fotódokumentációnak – egészen tempósan lehetett haladni az összeszereléssel. Hármaska is kooperált, nyugodtan ügyködhettem.

Hármaska kooperál

Az összeszerelés mindössze egy ponton akadt meg néhány órára, amikor a gépet be kellett hajítsam a csomagtartóba, és elzarándokolnom Budafokra a szerelőhöz diagnosztikára. A legnagyobb fejfájásom az utaztatással kapcsolatosan az “installáció” (kávégép és fotoállvány helyzete) miliméter pontos visszaállítása volt. Lehet tippelgetni az alábbi fotosorozat után, hogy ez melyik fázisban történt meg. A lábak helye be lett rajzolva, a fotoállvány nem mozdult. A zoom objektív viszont sajnos elcsavarodott. Erről elfeledkeztem.

Kéretik az első kockára klikkelni, majd a 24 felvételt géppuskaszerű ámokfutással végigkattintgatni! TV-zappingolásban jártasak előnyben. Lehet, hogy egy dupla espresso is jó dopping. Aki elsőként javítja meg kisfiam 3mp 42 századmásodperces rekordját, hibátlanul összerakva az espresso-gépet, az választékunkból tetszése szerinti kézműves, frissen pörkölt kávét vehet át jutalmul a Kávékalmár Kft. székhelyén. Ezen felül ingyenes üzemlátogatásra invitáljuk :-), ahol már munkába állt Piroska (a La San Marco Practical 95E elnevezés kicsit körülményesebb).

Melegítsétek be az egeret alaposan, mielőtt ide klikkeltek!

A lenti hozzászólásokban szabad a tippeket, és a összeszerelési kísérletek egyéni csúcsait nyilvánosságra hozni.

A gép tehát tiszta volt, és kifogástalanul működött. Csapolta volna a finom eszpresszókat számolatlanul, habosította volna a microfoam-os tejhabot élete végéig önfeledten, vagyis amíg világ a világ …..

De mindannyian tudjuk, hogy az emberi racionalitás, mint olyan, az egy erősen elvont fogalom, voltaképp egy empírikusan ritkán megfigyelhető deviancia. Két nap után hegyes csavarhúzót ragadtam, és ……………….. és újra szétszedtem Piroskát :-). Elkapott a gépszíj. Zavarni kezdtek a rozsdamentes felületek apró karcai. Pusztuljanak mind!

Ez már csak csuklógyakorlat volt, egy délelőtt alatt meg volt a ráncfelvarrás is.

Aki kíváncsi az előtte/utána képekre, és még az egere (az íróasztalon) is működőképes, az kattintson ide.

A gép most szép is, jó is. Szólhat a fanfár!!!

Nincs vele semmi baj. Tényleg.  De … nincs vele, mit csinálni. A kávén kívül persze. Azt hiszem, kellene egy másik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Olympia Express logo

A weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy részletesebb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük kattintson: Elfogadás | Adatvédelmi részletek