Frissen pörkölt kávé

100% arabika

Jelenleg 8 különböző arabika kávé közül választhatsz, melyeket többszörös kóstolást követően választottunk ki egy gazdag mintából. Úgy gondoljuk, mindenki megtalálhatja köztük kedvencét. Szeretnénk választékunk egy részét állandóan tartani, ugyanakkor alkalomadtán egy-egy különlegességgel is szolgálni. A kávéfajták mellett a 250 grammos csomagok bruttó vételárát tüntettük fel. A kiszállításért Budapestre és a “házhozszállítás futárszolgálattal” fül alatt felsorolt településekre külön díjat nem számolunk fel. Világos, közepes és sötét pörkölést kínálunk. A sötét pörkölést 10% felárral számlázzuk.

A pörkölt kávé egyedi aromáit leghosszabb ideig (egy-két hónapig) szemes állapotban őrzi meg. Ezért nézd el nekünk, hogy nem kínáljuk őket őrölve! A közvetlenül fogyasztás előtt őrölt kávé ugyanis annyival intenzívebb íz- és illatélményt nyújt, amit úgy gondoljuk, mindenkinek magának érdemes megtapasztalnia.


Kávékalmár - Colombian Supremo

Colombian Supremo

Ezt a kávét kiegyensúlyozott testesség, közepes savasság és enyhe természetes édeskés íz jellemzi.

Bővebben…

Rendelés


Ethiopia – Yirgacheffe

A Yirgacheffe kávék jellegzetesek virágos, gyümölcsös ízükről, a citrusok mellett sárgabarack, karamell és étcsokoládé határozza meg ezt a közepesen savas, testes, édeskés kávét.

Bővebben…

RendelésSumatra Suku Rawe

Testes, édes, fűszeres kávé, ami mind eszpresszónak, mind filterkávénak kitűnő.

Bővebben…

Rendelés


Kávékalmár - Guatemala Antigua San Miguel

Guatemala – Cruz Grande

Kiegyensúlyozott savasságú, testes kávé. Édes, karamellás, sárga gyümölcsök és alma ízjegyeivel, és ami nem hiányozhat egy guatemalai kávéból, csokoládéval.

Bővebben…

Rendelés


Brasil – Monte Cristo – Daterra farm

Intenzív illatú, élénk gyümölcsös, édes csokoládés jegyekkel rendelkező kávé. Az ízek komplexitása egyaránt alkalmassá teszi alternatív módszerekkel való vagy eszpresszóként való elkészítésére.

Bővebben…

Rendelés


Kávékalmár - koffeinmentes

Koffeinmentes Colombia Supremo

Széndioxidos eljárással vonják ki a koffeint a kávéból, melynek előnye, hogy semmiféle vegyszer nem marad vissza a kávéban.

RendelésINDIA – Monszun Malabar AA

Komplexitása miatt az egyik legnehezebben jellemezhető kávé. Alacsony savasságú, testes, intenzív, pikáns kávé, dohány, fa és fűszeres ízjegyekkel.

Bővebben…

RendelésEl Salvador – El Molino Natural

Száraz eljárással feldolgozott, gyümölcsízekben gazdag, testes, közepesen savas, édes kávé.

Bővebben…

RendelésCosta Rica Jaguar Honey

Mézes feldolgozású arabika kávé Costa Rica Tarrazú tartományából.
Édes, nádcukor, karamell, csoki, marcipán és dió ízjegyekben gazdag kávé, mind eszpresszónak, mind filterkávénak kitűnő.

Bővebben…

Rendelés

Olympia Express logo

A weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy részletesebb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük kattintson: Elfogadás | Adatvédelmi részletek