Frissen pörkölt kávé

100% arabika

Jelenleg 8 különböző arabika kávé közül választhatsz, melyeket többszörös kóstolást követően választottunk ki egy gazdag mintából. Úgy gondoljuk, mindenki megtalálhatja köztük kedvencét. Szeretnénk választékunk egy részét állandóan tartani, ugyanakkor alkalomadtán egy-egy különlegességgel is szolgálni. A kávéfajták mellett a 250 grammos csomagok bruttó vételárát tüntettük fel. A kiszállításért Budapestre és a “házhozszállítás futárszolgálattal” fül alatt felsorolt településekre külön díjat nem számolunk fel. Világos, közepes és sötét pörkölést kínálunk. A sötét pörkölést 10% felárral számlázzuk.

A pörkölt kávé egyedi aromáit leghosszabb ideig (egy-két hónapig) szemes állapotban őrzi meg. Ezért nézd el nekünk, hogy nem kínáljuk őket őrölve! A közvetlenül fogyasztás előtt őrölt kávé ugyanis annyival intenzívebb íz- és illatélményt nyújt, amit úgy gondoljuk, mindenkinek magának érdemes megtapasztalnia.


Kávékalmár - Colombian Supremo

Colombian Supremo

Ezt a kávét kiegyensúlyozott testesség, közepes savasság és enyhe természetes édeskés íz jellemzi.

Bővebben…

Rendelés


Ethiopia – Sidamo – Aleta – Wondo

Ez a kávé őrzi az etióp kávék jellemző karakterét, egyedei, érdekes, jól elkülöníthető ízjegyeket, mint a virág, méz, karamellizált cukor és kakaó . Testes kávé, citrusos savassággal.

Bővebben…

RendelésGuatemala – Huehuetenango – Los Laureles

Közepesen testes kávé, a Huehuetenango tartományra jellemző ízjegyekkel: gyümölcsös savasság, alma, cseresznye és étcsokoládé, édeskés utóízzel.

Bővebben…

Rendelés


Brasil – Monte Cristo – Daterra farm

Intenzív illatú, élénk gyümölcsös, édes csokoládés jegyekkel rendelkező kávé. Az ízek komplexitása egyaránt alkalmassá teszi alternatív módszerekkel való vagy eszpresszóként való elkészítésére.

Bővebben…

Rendelés


Kávékalmár - koffeinmentes

Koffeinmentes Colombia Supremo

Széndioxidos eljárással vonják ki a koffeint a kávéból, melynek előnye, hogy semmiféle vegyszer nem marad vissza a kávéban.

RendelésKenya Kijani Kiboko AA+

Összetett ízvilágú, harmonikus, testes, édeskés kávé, fekete ribizli és paradicsom ízjegyekkel. Világosan- és közepesen pörköljük, és mind filter kávénak, mind eszpresszónak ajánljuk.

Bővebben…

RendelésINDIA – Monszun Malabar AA

Komplexitása miatt az egyik legnehezebben jellemezhető kávé. Alacsony savasságú, testes, intenzív, pikáns kávé, dohány, fa és fűszeres ízjegyekkel.

Bővebben…

Rendelés


Mexico Veracruz El Santo

Gyümölcsös, édes illatú, aromás kávé. Íze kezdetben gyümölcsös, majd lágy csokoládés, testes, hosszan tartó kellemes utóízzel.

Bővebben…

Rendelés


Colombia Nariňo Apena Honey

Cseresznye, tejcsokoládé és nádcukor ízvilágú, savasságban és édességben harmonikus, közepesen testes kávé.

Bővebben…

RendelésPeru Organic

Ízekben gazdag, alacsony savasságú, édes, virágos kávé, karamellás és csokis jegyekkel.

Bővebben…

Rendelés


Olympia Express logo

A weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy részletesebb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük kattintson: Elfogadás | Adatvédelmi részletek