Frissen pörkölt kávé

100% arabika

Jelenleg 7 különböző arabika kávé közül választhatsz, melyeket többszörös kóstolást követően választottunk ki egy gazdag mintából. Úgy gondoljuk, mindenki megtalálhatja köztük kedvencét. Szeretnénk választékunk egy részét állandóan tartani, ugyanakkor alkalomadtán egy-egy különlegességgel is szolgálni. A kávéfajták mellett a 250 grammos csomagok bruttó vételárát tüntettük fel. A kiszállításért Budapestre és a “házhozszállítás futárszolgálattal” fül alatt felsorolt településekre külön díjat nem számolunk fel. Világos, közepes és sötét pörkölést kínálunk. A sötét pörkölést 10% felárral számlázzuk.

A pörkölt kávé egyedi aromáit leghosszabb ideig (egy-két hónapig) szemes állapotban őrzi meg. Ezért nézd el nekünk, hogy nem kínáljuk őket őrölve! A közvetlenül fogyasztás előtt őrölt kávé ugyanis annyival intenzívebb íz- és illatélményt nyújt, amit úgy gondoljuk, mindenkinek magának érdemes megtapasztalnia.


Kávékalmár - Colombian Supremo

Colombian Supremo

Ezt a kávét kiegyensúlyozott testesség, közepes savasság és enyhe természetes édeskés íz jellemzi.

Bővebben…

RendelésKávékalmár - Ethiopia

Ethiopia Jimma-Seka, Olme farm

ÚJ KÁVÉ. Száraz eljárással feldolgozott, élénk citrusos, ananászra, utóízében mogyoróra emlékeztető ízjegyekkel.

Bővebben…

RendelésKávékalmár - Costa Rica Tarrazú Rio Jorco

Costa Rica Tarrazú, Rio Jorco

Kiegyensúlyozott, enyhén-közepesen savas, selymes kávé, ami illatában édes, friss gyümölcsös jegyeket hordoz, ízében piros gyümölcsökkel és fekete áfonyával, ami gyorsan elhalványul, és édes csokoládés íznek adja át a helyét.

Bővebben…

RendelésKávékalmár - Guatemala Antigua San Miguel

Guatemala Antigua, San Miguel

Kiegyensúlyozott gyümölcsös savasság, édeskés, csokis ízjegyek.

Bővebben…

RendelésBrasil Monte Cristo, Daterra farm

Intenzív illatú, élénk gyümölcsös, édes csokoládés jegyekkel rendelkező kávé. Az ízek komplexitása egyaránt alkalmassá teszi alternatív módszerekkel való vagy eszpresszóként való elkészítésére.

Bővebben…

Rendelésindia index

India Karnataka, Monszún Malabar AA

Speciális eljárással feldolgozott kávékülönlegesség, rendkívül alacsony savasságú, testes, pikáns, intenzív ízű kávé.

Bővebben…

RendelésKávékalmár - koffeinmentes

Koffeinmentes Colombia Supremo

Széndioxidos eljárással vonják ki a koffeint a kávéból, melynek előnye, hogy semmiféle vegyszer nem marad vissza a kávéban.

Rendelés


Olympia Express logo

A weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy részletesebb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük kattintson: Elfogadás | Adatvédelmi részletek