El Salvador – El Molino Natural

Faj: arabika
Fajtavariáns: bourbon, caturra, catuai, hybrid
Régió: Apaneca, Ilamatepec Mountain
Ültetvény: El Molino
Termelő: José Antonio Salaverria
Exporter JASAL Group
Magasság: 1350-1450m
Feldolgozás: száraz eljárással
Szüret: november-március
Illatjegyek: gyümölcsös, karamella
Ízjegyek: citrusok, grapefruit, vaj, eper, fekete ribizli, fekete tea

A JASAL csoport indította el a Buena Vista projektet, ennek keretében különös figyelmet fordít a projektben részt vevő ültetvényeken a szigorúan szelektív, homogén, érett kávécseresznyék szüretelésére. Az El Molino farm a JASAL csoport egyik legfontosabb és legjelentősebb ültetvénye, ami e kiemelt figyelemnek köszönhetően kínálja ezt a kitűnő kávét.
A szelektív szüretelés a társaság kultúrájának és sikerének fontos része lett. Jelentős időt és energiát fordítanak a szüretelők képzésére, hogy csak az érett kávécseresznyéket szüreteljék le. A JASAL hangsúlyozza, hogy a minőségi kávé nagyban függ az ültetvénytől, a kávé termesztésétől, kezelésétől és a szüretelésétől.
A kávét a Las Cruces feldolgozóállomáson dolgozzák fel.

 

Rendelés

Olympia Express logo

A weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy részletesebb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük kattintson: Elfogadás | Adatvédelmi részletek